Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a spus, vineri, tinerilor liberali prahoveni, ca Victor Ponta, Elena Udrea, Dan Sova si Monica Iacob Ridzi au esuat 'lamentabil' in politica, indemnandu-i sa o sprijine astfel incat sa nu i se intample acelasi lucru, informeaza Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Daca va uitati la celelalte partide politice si la oamenii din generatia noastra, o sa constatati ca au esuat. Un Ponta, un Sova, o Elena Udrea, o Monica Iacob Ridzi sunt oameni care au esuat lamentabil in politica. Daca vrem sa nu se intample asta, veti fi alaturi de mine, ma veti trage de maneca atunci cand partidul derapeaza, ma veti incuraja atunci cand partidul face un lucru bun, ne veti critica atunci cand nu facem suficienta opozitie. (...) Daca eu voi esua lamentabil ca cei pe care i-am enumerat anterior, toata generatia noastra esueaza. Sa ne fie clar ca depindem unii de altii si trebuie sa tragem toti in aceeasi parte a carutei", a afirmat Gorghiu in discursul sustinut in fata participantilor la Delegatia Permanenta a TNL Prahova.

Liderul liberal a aratat ca, in acest moment, PNL nu face suficienta opozitie, insa o va face pe viitor pentru ca are o obligatie atat fata de istoria de 140 de ani a partidului, cat si fata de generatiile viitoare.

Gorghiu a punctat ca PNL are resursa umana de valoare si ca obiectivul este acela de a schimba in bine viata oamenilor. 'Avem o resursa umana incredibil de buna, oameni pregatiti curati, care stiu sa articuleze un discurs public, care stiu care sunt mesajele PNL si istoria PNL, care nu intra in politica pentru ca obtin o functie maine. (...) Obiectivul vostru si al nostru este sa schimbam in bine, cat se poate de mult, viata oamenilor', a mai afirmat copresedintele PNL.

Alina Gorghiu si secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, au participat, la Ploiesti, la reuniunea Delegatiei Permanente a TNL Prahova, in cadrul careia a fost prezentat proiectul "Cariera Liberala".