"Era prea urata". A incercat sa se sinucida cand si-a vazut mireasa, la nunta aranjata de parintii lui. Un barbat din China a incercat sa se sinucida, dupa ce si-a vazut mireasa pentru prima data, la nunta. Parintii ei au fost cei care ii aranjasera nunta. Kang Hu, in varsta de 33 de ani, sustine ca Na Sung, de 30, ar fi "un lucru rau pentru imaginea lui". Acesta a plecat de la nunta si s-a aruncat in gol, intr-un rau din apropiere, potrivit StirileProTv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ce are 32 de picioare si 8 cozi? Creatura bizara care a dat internetul peste cap. Un clip inedit postat pe internet a reusit sa atraga atentia oamenilor. Astfel, dupa ce initial s-a crezut ca este vorba de o noua specie de miriapod, ulterior s-a descoperit un adevar extrem de dragut. Chiar daca pare un sarpe sau un miriapod, atunci cand cameramanul s-a apropiat, a descoperit ca este vorba de un grup de pui de soarece care se tin unul dupa altul de mama lor in timp ce traverseaza un drum de tara, aflam de la RTV.net.

Cei mai frumosi travestiti din lume. Poti sa juri ca sunt femei in imaginile astea. Cei mai frumosi travestiti din lume se ingrijesc mai ceva ca femeile si arata chiar foarte bine. Imaginile urmatoare cu cei mai frumosi travestiti din lume te vor convinge. Cei mai frumosi travestiti din lume impresioneaza prin suplete, frumusete si curaj. Se imbraca la fel ca femeile, arata exact ca femeile, daca nu chiar mai bine in unele cazuri, si cu toate astea sunt doar niste barbati, scrie Click.

Incident jenant la stiri! O prezentatoare s-a facut de ras, in direct. O prezentatoare a postului de televiziune american WDBJ 7 a facut o gafa in direct, in timp ce prezenta o stire. Susan Bahorich citea o stire despre o pisica supraponderala care a fost pusa la slabit intr-un mod deosebit. Pentru ca ii place apa, felina a fost pusa sa inoate pentru a scapa de kilogramele in plus. Imaginile care se derulau pe televizor, dar si pe monitorul din studioul de stiri au fost atat de amuzante pentru prezentatoare, incat aceata a izbucnit intr-un ras isteric, anunta Libertatea.

O musulmanca se casatoreste de zeci de ori pe zi cu tot atatia barbati. Vezi bizarul motiv. O tanara musulmanca, in varsta de 25 de ani, presta servicii sexuale in schimbul unor sume de bani. Pentru a "respecta" religia din care face parte, aceasta se "casatorea" cu fiecare client. Escorta, care se prezenta cu numele de Fairuza, incasa pentru fiecare client in jur de 300 de lire sterline, iar 50 de lire pentru casatorie, care era provizorie, potrivit RTV.net.