O trupa formata din patru barbati cu handicap mintal va reprezenta Finlanda la Eurovision. Trupa punk Pertti Kurikan Nimipaivat, formata din patru barbati care sufera de handicap mintal, va reprezenta Finlanda la concursul muzical Eurovision 2015. Finlanda surprinde din nou la Eurovision. Selectia nationala a dat drept castigatoare trupa Pertti Kurikan Nimipaivat (PKN). Membrii trupei PKN au fost desemnati castigatori, cu piesa "Always I Have To/ Aina mun pitaa" ("Mereu trebuie sa", n.r.), invingand alti opt finalisti. Cei patru membri ai trupei Pertti Kurikan Nimipaivat, toti cu varsta in jurul a 40 de ani, sufera de dificultati de invatare (handicap intelectual sau retardare mintala, n.r.). Cea mai buna performanta a Finlandei la concursul Eurovision a fost inregistrata in 2006, cand trupa Lordi a castigat competitia muzicala cu piesa "Hard Rock Hallelujah", scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Sansele erau de 1 la un milion. O femeie din Israel a nascut trei perechi de gemeni in cinci ani. Trei perechi de gemeni, in cinci ani si toti conceputi natural, nu prin inseminare artificiala - este recordul pe care l-a stabilit fara sa-si propuna o femeie din Israel. Medicii spun ca sansele ca o femeie sa nasca trei randuri de gemeni fara niciun fel de tratament hormonal sunt foarte mici, de una la un milion. Ultimii gemeni veniti pe lume, o fetita si un baietel, sunt sanatosi. Insa organismul mamei a fost serios pus la incercare, pentru ca toate cele trei nasteri au fost prin cezariana. Femeia nu prea isi mai doreste copii, desi sotul ei spune ca nu s-ar supara daca barza ar veni si a patra oara, tot cu gemeni, anunta StirileProtv.ro.

A luat 2,5 milioane de dolari dupa ce i-au crescut sani de la un medicament. S-a trezit bogat peste noapte! Tanarul Austin Pledger, in varsta de 20 de ani, a primit recent despagubiri de milioane de dolari, pentru ca i-au crescut sani mari de femeie dupa ce a luat un medicament. Viata lui Austin Pledger, un baiat din Alabama, SUA, s-a schimbat peste noapte de la un medicament. Un tribunal din Philadelphia a decis ca firma Janssen Pharmaceuticals, care face parte din concernul Johnson & Johnson, sa-i plateasca despagubiri de 2,5 milioane de dolari (circa 9,9 milioane de lei), din cauza ca s-a trezit cu sani dupa ce a luat Risperdal, un medicament produs de aceasta. Originar din Thorsby, Alaska, Austin a luat prima oara pastilele in 2002, la recomandarea medicului. Baiatul s-a nascut autist si avea, la acea vreme, 8 ani. Doctorul i-a prescris medicamentul, desi inca nu era aprobat de agentia U.S. Food and Drug Administration (FDA), informeaza Click.

Sunt gemene, dar nu seamana de nici o culoare! Lucy si Maria Aylmer, in varsta de 18 ani, din Gloucester, Marea Britanie, sunt, desi n-ai crede, gemene, una fiind alba, iar cealalta, de culoare. Lucy are tenul deschis, parul roscat si ochii albastri, in timp ce sora ei are tenul inchis, parul brunet si cret si ochii negri, cazul lor uimind intreaga lume, fiind unul extrem de rar. Explicatia pentru felul distinct in care arata tinerele este aceea ca mama lor, Donna, e pe jumatate jamaicana, iar tatal, Vince, e caucazian. "Nimeni nu crede ca suntem gemene. Chiar si cand ne imbracam la fel nu parem a fi surori. Prietenii chiar ne-au pus sa le aratam certificatele de nastere, ca sa dovedim ca suntem gemene", au explicat fetele, scrie Libertatea.

O femeie divortata de doua ori i-a trimis 1 milion de dolari barbatului de care s-a indragostit pe net. "Cred inca in dragoste". O femeie din SUA, care a trecut deja prin doua casnicii ratate, a povestit intr-o emisiune TV cum i-a trimis nu mai putin de 1 milion de dolari unui barbat de care s-a indragostit pe internet. Si este "95% convinsa" ca nu a fost trasa in piept. Acum un an si jumatate, Sarah l-a cunoscut pe un site de matrimoniale pe Chris Olsen. Barbatul a cucerit-o pe loc, iar femeia s-a indragostit nebuneste de el. Barbatul i-a marturisit ca este din Milano, Italia, insa s-a mutat in Statele Unite acum 18 ani. Cei doi obisnuiesc sa vorbeasca ore intregi la telefon in fiecare zi: "Chris stie cum sa vorbeasca. Spune chestii de genul: 'Ce face regina mea azi?'. Este foarte poetic cand vorbeste cu mine", anunta StirileProtv.ro.