Sebastian Ghita se declara surprins de acuzatiile lansate de Elena Udrea la adresa sa si respinge ideea ca Romania TV ar fi primit vreun ban de la fostul sot al acesteia, Dorin Cocos.

Sebastian GhitaFoto: HotNews / DP

Elena Udrea a afirmat, intr-un interviu acordat HotNews.ro. ca directorul interimar al SRI, generalul Florian Coldea i-a cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa ii dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita pentru a-i sustine televiziunea Romania TV.

"Nu am avut prea multe intalniri cu doamna Udrea si nu am avut o relatie cu dansa. Ma surprind acuzatiile dansei la adresa institutiilor care o ancheteaza, DNA si SRI", a reactionat Sebastian Ghita, pentru HotNews.ro, inainte de a adauga:

"Nu inteleg situatia sa dar imi aduc aminte ca avea relatii mult mai bune cu Elan Schwartzenberg, Codrut Marta, care a fost omorat, si Sorin Blejnar".

Intrebat de reporterul HotNews de ce spune ca Marta ar fi fost ucis, Sebastian Ghita a precizat ca aceasta este parerea sa.

Iata mai jos ce afirma Sebastian Ghita in replica la acuzatiile Elenei Udrea:

"Nu vrea sa ma refer la actiunie dansei dar cred ca DNA a comunicat o chestiune oficiala: doamna Udrea e inculpata si ataca institutiile la fel cum o fac toti cei inculpati.

Cred ca toti trebuie sa avem incredere in ratiunea si in pregatirea procurorilor.

Pana acum doamna Udrea nu stia nimic din ce s-a intamplat cu banii de la retrocedari si Microsoft iar acum, dintr-o data, ne spune, acuzandu-se singura, ca dansa stie cum s-au distribuit acei bani.

Cred ca trebuie sa lasam procurorii sa faca lumina in aceasta situatie.

Nici la Realitatea TV si nici la Romania TV nu au existat contracte sau legaturi cu Dorin Cocos, Alin Cocos sau firmele acestora".