Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca liberalul Ludovic Orban este un "bufon" despre care el nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui de cate ori se rastoarna acesta cu masina. Reactia liderului PSD vine dupa ce Orban, care a fost implicat intr-un accident rutier, a relatat ca Ponta s-a oprit si a facut poza.

"Eu cred in continuare ca Orban este un bufon si nu vreau sa vorbesc despre bufoni. Termenul de menestrel nu definea ceea ce vroiam eu sa spun. De cate ori se rastoarna Orban cu masina e problema lui", a spus Ponta la postul B1 TV, potrivit Mediafax.

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Ludovic Orban, a fost implicat, sambata dupa-amiaza, intr-un accident rutier, la iesirea din localitatea ieseana Sarca, dupa ce masina pe care acesta o conducea s-a rastunat pe marginea soselei, intr-o curba.

Ludovic Orban a declarat pentru Mediafax ca, din cauza carosabilului umed, masina condusa de el a derapat si, incercand sa o indrepte, nu a putut opri, iar roata din dreapta fata a intrat in santul de scurgere.

Ulterior, la Digi 24, Orban a relatat ca premierul Victor Ponta, aflat in trecere, s-a oprit "si a facut o poza", plecand apoi spre Focsani.