Presedintele PMP, Elena Udrea a declarat, duminica, la intrarea intr-o berarie unde Traian Basescu este asteptat sa sarbatoreasca sfarsitul de mandat, ca acesta este prea mare pentru a se inscrie intr-un partid politic si ca i-a amenajat la sediul PMP un birou, cu lucrurile personale, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Important este mai putin daca devine membru al PMP cat daca va fi alaturi de noi. Este prea mare pentru a se inscrie intr-un partid politic", a spus Elena Udrea, la intrarea in berarie.

Ea a mai adaugat ca "experienta pe care a cumulat-o Traian Basescu in fruntea statului ar trebui folosita de intreaga clasa politica".

Intrebata daca fostul presedinte va avea biroul la sediul PMP, Elena Udrea a spus ca l-a amenajat si ca are si poze cu biroul si ca a adus unele lucruri personale de la Palatul Cotroceni ale acestuia.

Liderii PMP au mai fost prezenti, alaturi de presedintele Basescu, la berarie, in timpul campaniei electorale. La intalnire mai participa si presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu.