Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Galati, ca timpul va demonstra ce "inseamna decenta in politica" si ca nu exista nicio asemanare in ceea ce ii priveste pe ea si presedintele ales Klaus Iohannis, in raport cu Elena Udrea si presedintele in exercitiu Traian Basescu, relateaza Mediafax.

"Eu nu vreau sa raspund la genul acesta de intrebari pentru ca timpul o sa demonstreze ca nu exista niciun fel de asemanare. Timpul o sa va demonstreze ce inseamna decenta in politica, bun simt. Klaus Iohannis a apucat sa va demonstreze; daca la mine 12 ani de politica nu au fost suficienti, prin aparitii publice, luari de cuvant sa va dumineresc, promit ca in urmatorii 12 ani am sa o fac", a afirmat Ghorghiu, raspunzand unei intrebari daca exista asemanari sau deosebiri intre ea si Klaus Iohannis, comparativ cu Elena Udrea si Traian Basescu.

La randul sau, celalalt co-presedinte PNL, Vasile Blaga, a spus ca intre Elena Udrea si Alina Gorghiu sunt deosebiri foarte mari.

"Deosebirile sunt foarte mari intre Alina si doamna Udrea. Doamna Gorghiu a urcat pas cu pas in ierarhia PNL. E o femeie dedicata muncii in echipa, extrem de dedicata, si care iata nu a dorit sa-si faca un partid ca sa fie presedinte. A fost aleasa presedintele unui partid istoric", a spus Blaga.

Cei doi lideri s-au aflat, vineri, la Galati, unde au participat la cea de-a XXI-a editie a Galelor PNL, eveniment de traditie in cadrul caruia au fost premiati galateni care s-au remarcat pe parcursul anului in diverse domenii.

Vasile Blaga a primit cu acest prilej, din partea liberalilor galateni, premiul de excelenta.

Alina Gorghiu a fost aleasa, joi, in functia de presedinte al vechiului PNL, copresedinte al PNL alaturi de Vasile Blaga, in cadrul sedintei Biroului Politic National al partidului, surclasandu-l pe Ludovic Orban.

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a anuntat, joi, in debutul sedintei Biroului Politic National al PNL, depunerea mandatului de presedinte al partidului si demisia din PNL, liderii formatiunii alegand noul presedinte PNL, intre Ludovic Orban si Alina Gorghiu.