Un incendiu a izbucnit, vineri, la un magazin si un restaurant aflate in Sectorul 1, pe Calea Grivitei, si a fost stins dupa o interventie ce a durat aproape o ora si pentru care a fost nevoie de noua autospeciale de stingere, din cauza faptului ca in zona nu sunt hidranti pentru alimentare, relateaza Mediafax. O tanara intoxicata cu fum a fost dusa la spital.

Incendiul izbucnit vineri la un restaurant si un magazin aflate in Sectorul 1, pe Calea Grivitei, a fost stins, o tanara de 22 de ani primind ingrijiri si fiind transportata la Spitalul Elias, dupa ce s-a intoxicat cu fum si a avut un atac de panica, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti.

"Femeia respectiva era in interiorul restaurantului, a evacuat persoanele si a incercat sa stinga flacarile cu un extinctor, insa nu a reusit si abia apoi a sunat la numarul de urgenta 112. S-a intoxicat cu fum, a primit ingrijiri medicale la fata locului si apoi transportata la Spitalul Elias", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

Suprafata afectata de incendiu este de circa 150 de metri patrati, toate bunurile din interior fiind distruse de focul care s-a extins la acoperis, pe care l-a distrus in totalitate.

Pompierii au intervenit cu noua autospeciale, numarul relativ mare al acestora fiind necesar atat pentru stingerea incendiului, cat si pentru protejarea unor spatii comerciale din vecinatate.

Incendiul a fost semnalat in jurul orei 12:30 si a fost stins dupa o interventie ce a durat aproape o ora.

Potrivit primelor indicii, incendiul s-ar fi declansat de la o priza defecta.

Suprafata afectata de foc este de circa 150 de metri patrati, nefiind inregistrate victime, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.