Jurnalista Sorina Matei scrie, intr-un articol de pe blogul sau, ca "potrivit mesajelor interne ale PSD, in participarile publice de astazi (vineri -n.r.) ale liderilor PSD - aparitii in emisiuni televizate sau participari la radio, precum si in comunicarea online pe retelele de socializare, toti membrii partidului trebuie sa se informeze de pe Romania TV, Economica.net si de pe siteul oficial al lui Victor Ponta.

O singura referire vizeaza si o informatie din revista Capital pe care PSD o prezinta sub titlul: "Romania e pe val! PIB-ul va creste in ritm accelerat".

Mesajele interne ale PSD cuprind astfel nu mai putin de doua referiri la informatiile de pe siteul televiziunii Romania TV controlata de Sebastian Ghita, una de pe siteul Victorponta.ro si una de pe siteul Economica.net, parte a grupului media controlat tot de Sebastian Ghita, scrie Sorina Matei, jurnalist B1 TV.

Informatia pe care reprezentantii PSD trebuie sa o prezinte publicului de pe portalul Economica.net face referire la o declaratie a ministrului delegat pentru IMM, Florin Nicolae Jianu.

Potrivit unei investigatii Rise Project, "ministrul Florin Jianu este implicat in reteaua de spalare de bani anchetata de procurorii DIICOT in dosarul Cosma- Pavaleanu". Jurnalistii Rise Project sustin ca "tehnocratul pretinde ca lucreaza la "crearea viitorului cadru economic european" si ca lupta impotriva evaziunii fiscale, dar fima lui este urmarita penal pentru spalare de bani si evaziune intr-un caz de crima organizata in care sunt implicati oameni - cheie din PSD, principalul partid de guvernamant".

Citeste in intregime pe blogul Sorinei Matei