Idolul femeilor a fost desfiintat: "E praf in pat! Surpriza! Pana acum, Leonardo DiCaprio era recunoscut drept unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Iata ca actrita Bobbie Brown, care s-a culcat cu el, spune ca este o catastrofa in pat. Dezvaluirile incendiare au fost facute recent de Bobbie Brown (44 de ani), o actrita cunoscuta numai pentru aparitia din viodeoclipul hitului "Cherry Pie" al trupei Warrant si coperta albumului cu acelasi nume, scrieClick.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Primele poze cu nepotul lui Basescu de cand s-a externat Ioana! Ieri si-a cunoscut verisoara! La nici doua saptamani dupa ce a nascut, Ioana Basescu a revenit in campul muncii. Fiica cea mare a lui Traian Basescu s-a intors la birou, si nu singura, ci impreuna cu bebelusului ei. Iar acolo au facut o mica reuniune de familie! Sotia lui Traian Basescu este in culmea fericirii de cand in familie a intrat si un nepotel. De doua saptamani, bunica Maria Basescu incearca sa se imparta intre cei doi nepotii ai sai, Sofia, fiica Elenei si baietelul Ioanei. Pana acum se pare ca i-a iesit de minune. Vezi articolul integral si video peCancan.ro.

Reactia Mihaelei Radulescu, dupa ce Dani a recunoscut si el, resemnat, despartirea lor. Mihaela Radulescu si Dani Otil au ramas in relatii bune dupa despartire, dovada in acest sens stau ultimele lor cuvinte de pe conturile de Facebook. Joi, Dani Otil a recunoscut si el ca nu mai formeaza un cuplu cu femeia pe care a iubit-o nebuneste in ultimii sase ani. Pe pagina de Facebook, el a publicat cateva randuri emotionante si a recunoscut, printre altele, ca nu o va uita niciodata pe vedeta, scrieClick.ro.

Mircea Radu se rade periculos! Despre Mircea Radu se stiu prea putine lucruri, spre deosebire de marea majoritate a vedetelor. Insa Libertatea a descoperit un detaliu inedit din viata intima a prezentatorului stirilor TVR. La fiecare aparitie publica a sa, Mircea Radu a fost intotdeauna "brici"! S-a imbracat frumos, ingrijit, a venit cu freza aranjata corespunzator si proaspat barbierit. Insa zilele trecute el si-a facut aparitia la Gala Premiilor TV Mania cu o barba cam maricica si cu o taietura de toata frumusetea la cativa centimetri deasupra buzei, scrieLibertatea.ro.

De la Marilyn Monroe la Raquel Welch: Cum pozau sexy divele din alte vremuri. Parca sedintele foto din anii "60 si inceputul anilor "70 aveau ceva mai mult rafinament decat cele de astazi, cand cuvantul sexy tinde sa aiba o conotatie din ce in ce mai vulgara. Daca azi o avem pe Kim Kardashian si al sau fund uleios care rupe internetul, la inceputurile Hollywood-ului le aveam pe Marilyn, Liz Taylor sau mini-dive precum Jayne Mansfield, care stiau sa fie provocatoare, fara sa arate chiar tot.Click.rova invita sa rasfoiti acest album cu sedinte foto sexy de altadata!