Magazinul MarketOnline.ro a vandut in cele trei zile ale campaniei de Black Friday in valoare de 9 milioane lei, cele mai cautate produse fiind televizoarele cu diagonale mari, laptopurile, electrocasnice si articolele de ingrijire personala. Compania spune ca 80% dintre stocuri s-au terminat in prima zi, iar valoarea medie a comenzii a crescut cu 30% fata de 2013.

Intr-un top al celor mai vandute repere care au prezentat interes pentru clientii MarketOnline.ro in cadrul Black Friday 2014, pot fi mentionate: storcatoarele semi-profesionale Hurom, televizoarele Smart LED LG 3D cu diagonala de 200 cm, LED Philips de 127 cm, laptopul Asus cu procesor Intel Core i7-3537U, telefonul Samsung Galaxy S4 (i9506), placile video GTX970 si routerele wireless.

"Asa cum am anticipat, valoarea medie a comenzii a crescut cu 30% fata de anul trecut, depasind pragul psihologic de 1.000 ron. De asemenea, am observat ca in acest an 20% din comenzi au fost plasate de pe smartphone-uri si tablete, semn ca romanii au inceput sa faca achizitii online si de pe astfel de dispozitive", spune Andrei Cracea, director general al MarketOnline.ro. Compania spune ca 40% dintre comenzi au ajuns la clienti sambata.

Marketonline estimeaza o cifra de afaceri de 11 milioane euro pentru intreg anul.