O vedeta a primit cadou o carte chiar de la Klaus Iohannis. Klaus Iohannis bate toate recordurile de popularitate in randul politicienilor romani si chiar europeni. Dupa milionul de fani castigat pe pagina de socializare, noul presedinte al Romaniei se dovedeste a fi extrem de abil in a-si atrage de partea sa personalitati la fel de populare. Insa, in afara de volumele semnate la targul de carte, Iohannis a pregatit cateva exemplare semnate pe care le-a facut cadou unor personlitati de calibru. Unul dintre volume a ajuns la Andreea Esca, care a postat imediat o fotografie insotita de un mesaj de multumire. Integral pe EVZMonden.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

A trecut vremea cand canta "Ghita, te astept la portita"! Iata cum arata si ce canta acum Cleopatra Stratan. Pe Cleopatra Stratan toata lumea o stie de cand avea doar trei anisori si uimea cu melodia "Ghita". Au trecut anii, fetita s-a trasformat intr-o domnisoara, iar ceea ce canta acum este total diferit. Dupa succesul reputat de Cleopatra la trei ani, fetita a avut numeroase concerte si a reusit, in doar doi ani sa stranga o avere. Apoi, tatal ei, Pavel Stratan a hotarat ca fetita trebuie sa se dedice scolii. Cleo, care in urma cu aproape o luna a implinit 12 ani, nu a abandonat insa muzica ci doar nu mai canta in spectacole, anunta Wowbiz.ro.

Declaratie socanta a politiei in cazul actritei Gabriela Dorgai, ucisa la Satu Mare. Seful IPJ Satu Mare, comisarul-sef Florentin Vlad, a facut declaratii incredibile in timpul sedintei Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica. Acesta a spus ca au existat martori la crima actritei Gabriela Dorgai, dar acestia nu doar ca nu au sarit in ajutorul actritei, dar nici macar nu au sunat la 112, aflam din Libertatea.

Este oficial! Salman Khan are o relatie cu Iulia Vantur. Intr-un decor extrem de romantic, la nunta surorii lui, Salman Khan a prezentat-o pe frumoasa Iulia Vantur tuturor membrilor familiei lui, ca iubita. Potrivit Mumbai Mirror, starul de la Bollywood a invitat-o pe Iulia la eveniment, care a avut loc la Palatul Falaknuma din Hyderabad, scrie International Business Times, potrivit EVZMonden.

Unde s-a ajuns! Ce a putut sa-i faca Andreea Banica sotului ei! Andreea Banica tine in permanenta legatura cu fanii ei, asa ca, interpreta a acceptat sa le dea cateva detalii despre relatie cu sotul ei, Lucian Mitrea. Interpreta si Lucian sunt impreuna inca din perioada liceului, iar cei doi se inteleg de minune. Au impreuna o fetita si au o relatie de invidiat. Artista a marturisit ca in perioada adolescentei l-a scos de multe ori din incurcatura pe actualul sau sot, scrie Cancan.