Rares Bogdan, moderatorul dezbaterii Iohannis - Ponta de la Realitatea TV, s-a aratat extrem de dezamagit de prestatia candidatului ACL. "Am ridicat de trei ori mingea la fileu, imi venea mie sa sar. El se uita la ceas, fi-r-ar al dracu de ceas", a spus Rares Bogdan la emisiunea in care a anlizat dezbaterea alaturi de colegii din platou.

"Era interesul lui Iohannis sa stea mai mult la emisiunea, al lui si al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poti sa te certi cu mine ca de ce depasesc cu 2 minute. Trebuia sa stai aici si sa te bati cu ala", a spus Rares Bogdan, referindu-se la desele atentionari ale lui Iohannis din timpul dezbaterii ca se apropie finalul emisiunii. Victor Ponta a spus de cateva ori in emisiune ca e dispus sa stea peste ora programata.

Pe de alta parte, Cozmin Gusa a spus ca "am fost suparat ca ACL au incercat sa calareasca un subiect lansat de Realitatea TV. O cautionez pe Lavinia Sandru pe intrebarile despre Diaspora si expertiza pe diaspora. Ce ne spune asta despre Iohannis? Ne spune ca el apara Diaspora in conditiile in care nu o cunoaste. Mi s-a parut facil sa spuna ca Cernauti e in Ucraina si Chisinau in Moldova. Putea sa taca.

Rares Bogdan a mai spus ca spera ca Iohannis sa mearga si la alte dezbateri: "Pentru votantii dansului, trebuie sa-i convinga, sa-i motiveze; exista 1,5 milioane de votanti care inca nu stiu cu cine voteaza".