Experti si persoane cu putere de decizie in domeniu se vor reuni pentru a saptea oara in cadrul targului si conferintelor RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE. Participantii la targ si la conferinte vor afla informatii recente cu privire la Feed in tariff si problemele legislative din Romania, vor intra in contact direct cu experti si lideri din domeniul hidroenergiei, vor gasi la un loc intreaga linie de proces a unei centrale de biogaz si vor invata cum sa isi faca casele si orasele independente energetic. RENEXPOᅡ va avea loc pentru a VII-a oara, intre 19-21 noiembrie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti. In paralel cu targul vor avea loc 4 conferinte internationale de specialitate, 4 forumuri, un workshop si alte evenimente conexe in domeniu.

Conferintele internationale si evenimentele conexe din acest an sunt organizate cu sprijinul si in colaborare cu institutii de prestigiu. Printre co-organizatorii conferintelor se numara: Asociatia Partener pentru Administratia Publica Locala Bucuresti, Asociatia Electricienilor din Romania (AREL), Asociatia Planeta Verde, Asociatia Romana pentru Microhidroenergie (ARmHE), Camera de Comert si Industrie Romano-Germana/AHK Romania, CERE - Centrul de Excelenta pentru Energie Regenerabila, Eficienta Energetica si Mediul Inconjurator.

Peste 100 de referenti, reprezentanti ai unor institutii si companii importante din Romania si din strainatate, vor sustine prezentari pe diverse tematici din sfera energiilor regenerabile si eficientei energetice. In cele 3 zile de eveniment sunt asteptati peste 400 de participanti la conferinte.

Tematici conferinte, forum si workshop de specialitate:

Energie solara

A VI-a Conferinta Internationala - Energia Solara in Romania

Microhidrocentrale

A VII-a Conferinta Internationala - Microhidrocentrale in Romania

Cogenerare

Conferinta Internationala - Eficienta Energetica prin Cogenerare

Eficienta Energetica

Workshop-ul International - Eficienta Energetica in Cladiri

Biogaz

Forum International - Biogazul in Romania

Evenimente conexe:

  • Energie din deseuri
  • Conferinta Waste2Energy
  • Ziua Primarilor
  • Forum - Cariera in industria energetica
  • Forumul Inovatiilor
  • RENERGY AWARD
  • Forumul Electricienilor din Romania

Conferintele vor avea loc in cadrul celei de-a VII-a editii a targului de energie al Romaniei, RENEXPOᅡ SOUTH - EAST EUROPE unde peste 90 de companii din 12 tari europene isi vor prezenta produsele si serviciile timp de trei zile, intre 19-21 noiembrie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti.

Targul si evenimentele conexe sunt sustinute de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Durabile si este sponsorizat de compania RomNed-Vermeer din Romania.

Mai multe informatii despre cel mai mare si important eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania si despre conferintele de specialitate care vor avea loc in paralel gasiti pe www.renexpo-bucharest.com.

Despre RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE (Bucuresti):

Din 2008, RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE creeaza in Bucuresti la Sala Palatului, punctul de intalnire Nr.1 pentru experti si persoane cheie pentru transfer de cunostinte in domeniu. Este cel mai mare si important eveniment care revine in fiecare an cu expozitie, conferinte specializare, workshop-uri si evenimente conexe in sectorul energiilor regenerabile si eficientei energetice din Romania. RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE va ajuta sa deveniti independenti energetic, va aduce in contact direct cu experti care stiu sa construiasca o centrala de biogaz, este targul pe hidroenergie al Romaniei si ajuta tara sa genereze energie curata pentru o tranzitie catre o economie cu emisii scazute de dioxid de carbon, prin sprijinirea dezvoltarii acestui sector.

Despre REECO RO Expozitii S.R.L. si REECO Grup:

REECO RO Expozitii S.R.L. este organizatorul targurilor si conferintelor internationale RENEXPOᅡ South-East Europe (Bucuresti) si ENREG ENERGIA REGENERABILAᅡ (Arad). REECO face parte din grupul REECO, Compania, cu sediul in Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de targuri si conferinte din Europa in domeniul energiei regenerabile, eficientei energetice in constructii si renovare. Din 1997 si pana in prezent, REECO a organizat peste 1000 de expozitii si conferinte, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experti si la care au participat anual peste 2000 de expozanti. Portofoliul companiei cuprinde 8 targuri si 60 de conferinte organizate anual in Germania si Europa. REECO are aproximativ 50 de angajati in 5 locatii: Germania, Austria, Polonia, Romania, Serbia, Boznia si Herzegovina, iar in 2015 in Muntenegru si Albania, cu potential de extindere in Macedonia si Croatia in 2016.