"Nu am nicio fundatie cu DDaciana Sarbusau cu alt membru al PSD si nu sunt membru in absolut nicio fundatie sau organizatie, nici membru, nici membru fondator. Nu am nicio fundatie si nicio organizatie", a spus Ivan, pentru Mediafax. El a aratat ca, in conditiile in care presedintele Traian Basescu, in calitate de sef al statului, primeste informatii de la serviciile secrete si, totusi, face astfel de afirmatii, dovedeste ca ar fi "un mitoman cu acte in regula".

"Traian Basescu are acces la informatii si primeste informatii de la servicii, deci nu poate fi suspectat ca nu are informatii. El dovedeste acum, la sfarsit de mandat, ca este un mitoman cu acte in regula, mai pe scurt ca e mincinos", a mai spus Ivan.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta ar vrea sa dea vila RA-APPS din Snagov, renovata, europarlamentarilor Catalin Ivan si Daciana Sarbu pentru sediul unei fundatii, el precizand ca nu a cerut o vila anume, ci o locuinta de serviciu si birou, asa cum prevede legea.

"Eu am inteles ce face Ponta, ca a zis ca o da la o fundatie. Am inteles ca europarlamentarul Ivan a facut la Bruxelles o fundatie cu Daciana Sirbu si inteleg ca vrea sa o dea pentru aceasta fundatie", a spus Basescu, invitat la B1 Tv.

Seful statului a precizat ca nu a cerut nicio vila din Snagov ca locuinta pentru el, dupa terminarea mandatului, asa cum sustine premierul Ponta, ci o locuinta de protocol si un birou, asa cum prevede legea.