O anonima din Romania e a treia cea mai frumoasa din lume!Le-a depasit pe Angelina Jolie si Victoria Beckham, dar nu ai vazut-o niciodata. Numele Cristinei Maria Saracut, 22 de ani, nu suna cunoscut multor romani, dar in afara granitelor, manechinul face furori. Pitesteanca, plecata din tara de la 18 ani, a defilat pentru designeri de top din toata lumea, a aparut in cele mai cunoscute reviste de moda, iar zilele trecute a fost desemnata una dintre cele mai frumoase femei din lume de editorii faimoasei publicatii MODE, potrivit Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mircea Badea se bate cu motociclistul care l-a provocat. Ciprian Sora nu-l vede prea bine pe prezentator. Mircea Badea tine sa demonstreze ca nu e tare doar in gura, ci si in ring. Acesta a stabilit data la care se va lupta cu motociclistul pe care l-a provocat la duel asta-vara si a intensificat antrenamentele. Pe 7 noiembrie, realizatorul de la Antena 3 si Teodor Emi, motociclistul care l-a scos din sarite pe Mircea Badea si care - ghinion pentru antenist - e un sportiv cu multe titluri castigate in sporturile de contact, se vor intalni in ring, potrivit RTV.net.

Sexy-Braileanca s-a intors in industria XXX! Imagini fierbinti cu starleta pe platoul de filmare. Dupa o absenta de trei ani din industria filmelor pentru adulti, Sexy-Braileanca (26 de ani) a fost ofertata din nou sa filmeze scene interzise minorilor. Blonda, pe numele ei real Florina Mihaila, a fost protagonista unor secvente fara perdea pe care le-a filmat luni intr-o vila din apropiere de Bucuresti. Pe atunci, a fost criticata dur de regizorul Titus Steel. El spunea la vremea respectiva, ca nu si-ar dori-o pe Florina ca partenera. Daca in 2011 nu i-au picat prea bine reactiile producatorilor, acum Sexy-Braileanca nu a mai tinut cont de ele, doar a capatat experienta prin cluburile din tara si din strainatate, scrie Click.ro

Borcea, aproape de faliment? Averea afaceristului se duce de rapa dupa ce si-a pus nevestele la conducere! Dezvaluiri despre felul in care asociatii au renuntat la actiuni in ultima vreme, iar banii s-au risipit mai rapid ca niciodata. Haos la firmele lui Borcea! De cand actuala si fosta nevasta au preluat fraiele afacerilor, ceilalti actionari au renuntat sa se mai implice, pe motiv ca ei s-au inteles cu Cristi, nu cu femeile! In urma cu un an, afacerile lui Borcea erau infloritoare. Fostul actionar de la Dinamo era plin de bani si totul ii mergea ca pe roate. Continuarea pe Wowbiz.

Ce pachet a primit arestatul momentului de la blonda langa care a trait ani buni! Ce a pus in sarsanale sa-l aline cand il doare! Zilele trecute, Cristina a mers sa isi viziteze sotul, aflat in arest. Artista nu s-a putut abtine sa nu planga atunci cand a vazut cat de mult a slabit Alin si i-a dus acestuia haine groase, mancare, o bijuterie, dar si o carte de rugaciuni. Viata Cristinei Spatar s-a schimbat total in ultima luna, de cand sotul sau a fost arestat preventiv, scrie Cancan.

Kate si William, in pragul despartirii! Ducesa de Cambridge nu vrea sa se intoarca acasa. Kate Middleton locuieste in continuare la resedinta parintilor sai din Bucklebury, desi starea ei de sanatate s-a imbunatatit suficient incat sa-si reia agenda publica, ducesa nu vrea sa se intoarca acasa, alaturi de William, la Palatul Kensington. Sa fie ruptura dintre Kate si William atat de puternica incat nici perspectiva unui al doilea copil sa nu-i mai poata apropia? se intreaba presa din Marea Britanie, citata de Libertatea.

Un celebru personaj din showbiz renunta la barbatie. Isi face operatie de schimbare de sex. Deja a inceput sa arate ca o femeie si se gandeste tot mai des la o schimbare de sex. Este povestea lui Bruce Jenner, tatal vitreg al lui Kim Kardashian. Bruce Jenner este fostul sot al lui Kris Jenner, mama lui Kim Kardashian, cu care femeia are doua fete, pe Kendall si pe Kyle. Barbatul sau femeia, caci acesta este intr-un proces lent de schimbare a sexului, a fost surprins de paparazzii in masina sa. La o privire mai atenta se poate vedea ca tratamentele incep sa dea roade si Bruce a inceput sa-si faca si unghiile cu oja rosie, scrie RTV.net.