O pensionara din Timisoara, pasionata de agricultura, si-a ridicat premiul de peste 16,8 milioane de lei, castigat pe 16 octombrie la Joker, anunta Loteria Romana. "Castigatoarea este o pensionara din Timisoara, pasionata de agricultura, jucatoare fidela la toate jocurile loto. Dupa cum a marturisit, emotiile o impiedica sa urmareasca in direct tragerile loto, prin urmare, a verificat numerele castigatoare pe internet, asa cum face de obicei", se arata in comunicatul de joi al institutiei, citat de Mediafax.

Femeia, care nu a dorit sa isi faca publica identitatea, si-a ridicat, joi, banii de la sediul Loteriei Romane. Ea a castigat cel mai mare premiu din istoria Joker, de peste 16,8 milioane de lei, dupa ce a completat doua variante simple la Joker si o varianta la Noroc Plus, pretul biletului fiind de doar 7,7 lei.

Marele premiu la categoria I a jocului Joker, in valoare de 16.845.971 lei, a fost castigat dupa ce au fost extrase numerele - 1, 12, 31, 6, 24 si jokerul 5. Numerele au fost ghicite de un singur jucator, care a depus biletul norocos la agentia 35-049 din Timisoara.

Premiul categoriei I la Joker nu mai fusese castigat din 31 mai 2013. Un barbat din Panciu, judetul Vrancea, a castigat atunci un milion de euro.

Cel mai mare premiu din istoria Loto 6/49, de aproape 49 de milioane de lei, a fost castigat la 14 iulie 2013.