Lucrarile la Piata Charles de Gaulle se vor finaliza saptamana viitoare, a declarat vineri primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Din cauza acestora, traficul in zona se desfasoara cu dificultate, in special la orele de varf.

Sorin OprescuFoto: HotNews / DP

"La Charles de Gaulle avem promisiunea ca se termina luni, marti, miercuri care vin, acum turnandu-se ultimul strat de uzura pentru a nu mai fi diferentele respective si cu timpul, vorbesc in numar de luni, nu de ani, va aparea si o trecere pe dedesubt de pe Prezan pe coltul cu intrarea in Herastrau cu acces direct pe dedesubt la Arcul de Triumf. Aceasta va fi facuta din bugetul nostru, pentru ca nu intra in banii europeni pe care ii avem pentru consolidarea si refacerea Arcului de Triumf", a precizat Oprescu, citat de Agerpres.

Primaria Capitalei prin Administratia Strazilor a inceput pe 16 iulie, in zona Charles de Gaulle, lucrari de reabilitare a infrastructurii rutiere, a pietei si a trotuarelor. In afara lucrarilor de infrastructura sunt refacute si pistele pentru bicicisti care vor fi legate de circuitul de pe Bulevardul Aviatorilor si Constantin Prezan. Acestea vor fi reamenajate tot pe trotuare urmand a fi conectate cu traseul pistelor proaspat amenajate pe carosabil din zonele Strada Buzesti si Calea Victoriei. Lucrarea este realizata de Tehnologica Radion, termenul de finalizare fiind 15 noiembrie 2014.