Primul smartphone sub brandul T al Deutsche Telekom pus in vanzare pe piata locala este dotat cu sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean, are ecran de 4,5 inch, procesor de 1.2 GHz Quad-core si memoria RAM de 1GB si are o camera foto de 5 megapixeli cu functie autofocus si suporta viteze de internet 4G de pana la 150 Mbps, a anuntat miercuri Telekom Romania. Telefonul este produs de Huawei si se vinde la pretul de 99 de lei impreuna cu un abonament de 19,95 euro pe luna timp de 2 ani, care contine minute nelimitate in orice retea si trafic de internet 4G nelimitat. Fara contract, telefonul costa 799 lei.

Primul smartphone sub brandul TFoto: Telekom Romania
  • "Asa cum am promis, lansam noi produse si servicii sub umbrela brandului T, la standarde noi si imbunatatite. Speedsurfer este primul nostru smartphone sub brand propriu, compatibil cu tehnologia 4G", a declarat Gabriel Ionita, Product Management Director la Telekom Romania.

Terminalul 4G suporta viteze de download de pana la 150 Mbps si viteze de upload de pana la 50 Mbps. Memoria interna disponibila este de 5GB din totalul de 8GB. Pentru spatiu suplimentar, telefonul are un slot pentru micro USB. De asemenea, caracteristicile telefonului includ Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si GPS integrat.

Telefonul se vinde in magazinele Telekom Romania si Germanos la pretul de 99 lei impreuna cu abonamentul Nelimitat L cu un contract de 24 de luni, care, pentru 19,95 Euro pe luna (TVA inclus), ofera trafic nelimitat 4G, comunicarea nelimitata in orice retea si beneficii in roaming: 100 minute in UE si 100 minute in tarile din Zona 2. Smartphone-ul este disponibil si fara abonament, la pretul de 799 lei.