S-a prabusit la podea, chinuit de dureri! Prietenii i-au scos din ureche o lighioana vie imensa. Experienta socanta pentru un barbat din Statele Unite. In timp ce se afla impreuna cu prietenii sai, el a cazut la podea, chinuit de durere, dupa ce o insecta i-a intrat in ureche. Un martor a filmat incidentul socant cu un telefon mobil. In imagini se vede insecta vie, care misca in urechea barbatului. Prietenii sai i-au sarit imediat in ajutor si au incercat sa-i scoata lighioana din ureche cu o penseta. Dupa cateva incercari nereusite, acestia au extras din urechea ghinionistului o molie imensa, inca vie, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Protestatarul care si-a mutilat barbatia in public socheaza din nou. Ce a facut de data asta. Petr Pavlenskiy, protestatarul rus cunoscut datorita metodelor socante prin care alege sa atraga atentia, a fost arestat De-a lungul timpului, Petr a protestat, in felul lui, importiva regimului din Rusia: si-a cusut gura, si-a batut testiculele in cuie si s-a infasurat cu zeci de metri de sarma ghimpata. Zilele trecute, rusul a fost retinut, din nou, dupa ce a protestat iar dezbracat in mijlocul strazii. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Petr si-a taiat si o ureche, in fata trecatorilor din centrul Moscovei, anuntaClick.

La un pas de moarte in timpul unui interviu in direct la TV. Incident amuzant, care se putea insa termina cu o tragedie, in timpul unui interviu in direct difuzat de o televiziune din Liban. In timp ce un reporter ii lua un interviu unui barbat, un individ care se afla in spatele lor a incercat sa intre si el in cadru si sa fotografieze evenimentul cu telefonul mobil. Din nefericire pentru el, acesta a uitat ca se afla pe marginea apei. In imaginile surprinse le televiziunea libaneza de vede cum barbatul aflat in planul secund cade in apa din neatentie, informeazaLibertatea.

Sustin ca au filmat fantoma unui fost primar intr-un institut medical din Marea Britanie. Ce se vede pe inregistrari. Un grup de cercetatori ai fenomenelor paranormale a pastruns in Institutul Medical din Liverpool, deschis in 1837. Insitutul este casa unuia dintre cele mai vechi societati medicale din lume. Nu e prima data cand simpli vizitatori sau angajati au vorbit despre fenomene paranormale in Institutul Medical din Liverpool. Fie ca au vazut fantome pe scari, in biblioteca sau in sala de lectura, cu totii au fost terifiati. Acum un grup de 17 experti dar si oameni obisnuiti au vrut sa rezolve misterul din spatele straniilor aparitii. Si au reusit sa filmeze ceea ce ei cred ca ar fi o fantoma a unui fost primar al orasului Liverpool, care, spun ei, ar fi incercat si sa comunice cu ei. Acestia sustin ca au filmat fantoma lui Richard Caton, lord si fost primar al orasului, mort in 1926, scrieStirileProtv.ro.

Traiesc in casa cu 145 de animale. Jamie si Michelle Mintram au in casa 145 de animale de companie, printre care serpi, un crocodil si sconcsi. Unele lighioane sunt in custi, dar multe zburda libere! Pana si cei doi copii ai familiei Mintram, din Norfolk (Marea Britanie), isi impart camerele cu animale. Josh, de 8 ani, doarme impreuna cu 3 sinsile si o soparla. Iar in dormitorul lui Chloe, de numai 6 ani, traieste un boa constrictor si un papagal galben. Jamie Mintram (39 de ani) povesteste ca a cumparat primul sarpe la 11 ani. De atunci, a inceput sa colectioneze animale. In urma cu 15 ani, a cunoscut-o pe Michelle, azi in varsta de 32 de ani, care i-a devenit sotie, anuntaClick.

Arestat pentru ca avea patru sotii, sapte logodnice si cinci iubite. Un austriac a fost arestat dupa ce s-a aflat ca are patru sotii si mai multe logodnice. Tanarul se folosea de femei pentru a face rost de bani. Un barbat din Austria pe nume Sonko Tijan a fost arestat dupa ce una dintre sotiile lui a aflat de pe retelele de socializare ca barbatul alaturi de care traia mai avea o nevasta. Femeia a luat legatura cu cea de-a doua sotie. Cele doua au descoperit ca ele nu era singurele din viata lui Sonko si au anuntat autoritatile. Oamenii legii au aflat ca barbatul avea patru sotii, sapte logodnice si alte cinci iubite. De origine din Gambia, el are patru copii, iar doua dintre prietenele sale sunt gravide. El se folosea de toate femeile din viata lui pentru a avea unde sa doarma si ce manca, dar si pentru a imprumuta bani de la ele, informeazaLibertatea.