Un student nemultumit de Executiv a protestat miercuri, in timpul ceremoniei de deschidere a anului universitar la SNSPA, afisand o fotografie cu mesajul "Nu-mi place acest Guvern", in timpul discursurilor tinute de ministrii Remus Pricopie si Titus Corlatean, relateaza Mediafax.

Protestatarul, student in anul III la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative (SNSPA), a afisat fotografia pe o tableta cu care a venit la ceremonie.

El a declarat pentru Mediafax ca a facut acest gest din cauza faptului ca deschiderea anului universitar a fost transformata intr-un eveniment politic.

"Este dreptul meu sa imi exprim nemultumirea. Ceea ce trebuia sa fie deschiderea anului universitar s-a transformat intr-un eveniment politic, iar domnul ministru (Remus Pricopie - n.r.) nu a facut altceva decat sa-si evalueze meritele si sa prezinte tot ce s-a intamplat in mandatul sau", a declarat studentul.

Intrebat daca se asteapta sa fie sanctionat in urma acestui protest, el a raspuns negativ.

"Nu cred ca vor exista repercusiuni. Eu nu am deranjat pe nimeni, am afisat fotografia doar atunci cand au vorbit membrii Guvernului, nu cand au vorbit cadrele didactice din universitate", a spus studentul.

Gestul sau a fost remarcat de ministrul Educatiei, dar si de profesori ai SNSPA, iar o femeie s-a asezat in fata lui, pentru a acoperi mesajul afisat pe tableta.

"Doamna aceea mi-a spus ca nu se face asa ceva la un eveniment academic, iar eu i-am raspuns ca nici eu nu sunt de acord cu ce fac ei la un eveniment academic", a mai spus tanarul, care, pe de alta parte, nu a vrut sa-si dezvaluie identitatea.

La ceremonia de la SNSPA au mai asistat, printre altii, ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, senatorul Mircea Geoana si primarul Sectorului 3, Robert Negoita.