Prima masina din lume scoasa la imprimanta. Foarte tare! O companie americana a construit, folosind doar tehnologia de imprimare 3D, un automobil complet functional si utilizabil. Masina se numeste Strati si va fi pusa in vanzare la sfarsitul anului, cu preturi pornind de la 18.000 $ (61.357 de lei). Facuta din 40 de componente, autovehiculul este prima masina electrica scoasa la imprimanta 3D, anunta Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

A stat 44 de ore la o coada sa cumpere un iPhone 6 pentru sotia care l-a parasit! Un britanic a stat 44 de ore la o coada uriasa ca sa cumpare un iPhone 6 pentru a-si recastiga sotia care l-a parasit in urma cu o luna, relateaza Daily Mail. Cu lacrimi in ochi, Darius Wlodarski, in varsta de 41 de ani, s-a asezat la o coada in fata unui magazin Apple din Bristol in spranta ca va obtine iertarea sotiei cu noul iPhone 6, anunta StirileProTv.ro.

Exista viata dupa moarte? Iata ce spun psihiatrii. Dr. Peter Fenwick, neuropsihiatru la Institutul de Psihiatrie din Londra, si dr. Sam Parnia, cercetator la Spitalul din Southampton, au realizat un studiu de amploare, pe durata unui an, pentru a descoperi evidente asupra vietii de dupa moarte. Studiul a pornit de la ipoteza ca "sufletul" sau "constiinta" continua sa existe dupa ce creierul inceteaza sa mai functioneze, iar pentru a dovedi acest lucru cei doi medici au intocmit rapoarte dupa declaratiile pacientilor care in urma unui atac de cord, au fost in moarte clinica, scrie RTV.net.

Femeia cu 3 sani chiar exista! Cum si de ce a ajuns asa. Jasmine Tridevil, o tanara din Statele Unite ale Americii, a cheltuit peste 20.000 de dolari pentru a-si face un implant mamar neobisnuit, ajungand sa capete notorietate drept "Femeia cu trei sani". Jasmine Tridevil sustine ca cel mai greu i-a fost sa gaseasca un medic dispus sa realizeze o astfel de operatie estetica si a fost nevoita sa vorbeasca cu peste 60 de doctori pana cand a gasit unul care sa-i implineasca dorinta, anunta Click.

Misterul bilelor verzi de pe o plaja din Australia. "Am calcat pe una, nu stiam daca e vie sau nu". Australienii sunt obisnuiti sa vada cele mai ciudate creaturi din lume, dar pana si pe ei i-a surprins aceasta aparitie de pe plaja, scrie Daily Mail Australia. Divizia australiana a tabloidului britanic a pus rapid semne de intrebare asupra bilelor verzi ce au aparut pe plaja dintr-o suburbie a orasului Sydney. "Sunt oare vizitatori din spatiu sau fenomene naturale?", noteaza StirileProTv.ro.