Prim-vicepresedintele PDL Valcea Romeo Radulescu si-a prezentat marti seara demisia din partid impreuna cu 500 de membri, declarand ca nu mai poate "coabita cu o conducere marioneta".

"Plec cu strangere de inima, este singurul partid in care am activat si pentru care am muncit. Este partidul pe lista caruia am ajuns la inalta demnitate de primar si ulterior de deputat. Sunt multe amintiri care ma leaga de acest partid, dar, din pacate, de trei luni, nu ma mai regasesc aici. Cu o conducere marioneta, obedienta unor infractori, nu pot coabita, este peste puterile mele de intelegere. Nu putem vorbi despre stat de drept, despre justitie si noi sa promovam infractori", a explicat, pentru Agerpres, Radulescu.

El a spus ca are deja stranse 500 de demisii ale colegilor "cinstiti si corecti" alaturi de care a parasit PDL Valcea.

Dupa alegerile europarlamentare, intre conducerea organizatiei judetene a PDL si Romeo Radulescu a izbucnit un conflict, care a dus la dizolvarea filialei municipale a PDL Ramnicu Valcea, condusa de actualul deputat.

Romeo Radulescu este membru PDL din 2001. A fost consilier municipal, viceprimar si primar al municipiului Ramnicu Valcea pana in 2012. Din 2012 este deputat in colegiul Ramnicu Valcea.