Declaratia care rastoarna tot! Victor a inselat-o pe Bianca! "S-a intamplat dupa ce l-am inselat si eu!" Bianca Dragusanu a facut o declaratie incendiara, marti seara, cand a anuntat ca Victor a inselat-o in timpul relatiei lor. Blondina crede ca totul s-a intamplat dupa ce ea a calact stramb. "Victor a fost mereu considerat un baiat bun, dar are si el tacticile lui. Am avut dubii cu privire la onestitatea lui. Cred ca Victor m-a inselat. Am avut si certitudini, vizavi de acest lucru. Este barbat si nu are cum! Toti barbatii insala, iar lui nu i-am spus chestia asta pana acum. Am simtit ca ceva rau se intampla, mai ales ca il cunosc destul de bine. Eu nu am intalnit niciodata un barbat fidel, doar barbati care, poate, stiu sa insele foarte discret. Cred ca s-a intamplat dupa ce l-am inselat eu. Si da, mai cred ca este vorba de cineva din trecutul lui. Au fost foarte multe fete frumoase cu care el s-a intalnit si care nu au fost celebre", a declarat Bianca intr-o emisiune TV, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cu chilotii la vedere, in aeroport! Lady Gaga i-a tratat cu fundul pe australieni. Cantareata americana Lady Gaga si-a aratat chilotii pe aeroportul din orasul australian Sydney. Lady Gaga a parasit luni Australia. La despartirea de fanii prezenti pe aeroportul din Sydney, cantareata americana a fost imbracata o haina neagra de blana si pantaloni scurti transparenti, care lasau sa i se vada lenjeria intima (foto jos). In schimb la aterizarea pe aeroportul din Los Angeles, solista a renuntat la haina de blana si a imbracat un sacou barbatesc negru, care ii acoperea fundul, anuntaLibertatea.

Risca sa stea cinci ani dupa gratii! Ce manevra a facut Cheloo pentru a scapa de puscarie. A fost acuzat ca a batut fara mila un DJ, dar astazi plangerea impotriva lui a fost retrasa. Se pare ca motivul pentru care DJ-ul Dan Apetria a renuntat sa il mai invinovateasca pe Cheloo este ca ar fi incasat bani de la acesta. Totul, pentru libertate! In urma cu aproape patru ani, Cheloo, pe numele lui real Catalin Stefan Ion, si fostul sau coleg de la 20CM Records, MarkOne 1 au fost implicati intr-un scandal de proportii cu un DJ, pe care se pare ca nu l-ar fi tratat cu prea mult respect. Dupa o lunga perioada in care a tinut secret acest episod, Dan Apetria, "victima", a decis sa depuna o plangere in fata magistratilor, in care cerea ca instanta sa ii faca dreptate, informeazaCancan.

Se iubesc de 15 ani, iar acum vor face pasul cel mare. In timp ce alte vedete se desparte, iar relatiile din showbiz par sa nu dureze decat foarte putin, Annes si iubitul ei, Dan Anghel, formeaza un cuplu de 15 ani, iar lucrurile merg din ce in ce mai bine. Desi nunta nu e in plan, se gandesc la un copil, asa ca isi vor construi o casa mare, spatioasa, special pentru un bebe. Cantareata si iubitul ei s-au cunoscut cand ea avea 19 ani, iar el 20, in timpul unui turneu. Au devenit buni prieteni, iar iubirea lor creste pe zi ce trece. Lucrurile au evoluat firesc, asa ca cei doi s-au logodit, iar acum vor sa contruiasca o casa, in caz ca vor avea un copil, scrieClick.

Nicoleta Luciu, Gina Pistol si Jojo, campanie cu sanii la vedere! Vezi care a fost scopul pentru care vedetele si-au expus nurii. Pentru ca mesajul lor sa ajunga acolo unde trebuie, Nicoleta Luciu, Gina Pistol si Jojo au scos la inaintare o arma greu de ignorat. Cele trei vedete si-au expus sanii in cadrul unei campanii pentru purtarea centurii de siguranta. Cele trei reprezentante ale sexului frumos ne indeamna sa nu uitam sa ne punem centura de siguranta atunci cand urcam in masina. Vedetele incurajeaza si alte femei sa isi faca poza in timp ce sunt in autoturism si poarta centura. "Hai sa facem purtatul centurii greu de ignorat", este mesajul pe care il transmit Nicoleta Luciu, Jojo si Gina Pistol. Si la asa busturi frumoase, chiar e greu sa spui ca nu ai "vazut" mesajul, anuntaCancan.