A vrut sa-si vanda casa, fara succes. Apoi a venit cu o idee geniala. Britanicul Neil Collins s-a chinuit indelung sa-si vanda casa din orasul Ipswich, Suffolk, cu 120.000 de lire (667.000 de lei). Nu a gasit nici un doritor. In cele din urma, un agent imobiliar l-a sfatuit sa vina cu un bonus foarte tentant. Asa i-a venit ideea sa ofere la pachet si un porc dolofan pe care l-a fotografiat in living ca animal de casa, pentru reclama. Cum a lansat oferta, "daca vrei casa, ai gratis porcul", clientii au inceput sa dea iama. Acum ii e greu sa aleaga cui sa dea casa cu grohaitorul, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un italian a gasit cinci perle in stridiile pe care le comandase la restaurant. Peste un italian a dat norocul dupa ce a gasit cinci perle in stridiile pe care le comandase pentru o cina romantica cu iubita sa. Giuseppe Di Bianco, angajat al Postei italiene, a rezervat o masa la un restaurant bine cotat din centrul orasului Salerno, la jumatatea lunii august, cerandu-i chelnerului sa ii serveasca sampanie si doua portii de stridii, pentru a o impresiona pe iubita sa. Barbatul a primit la masa trei stridii mari, pentru ca proprietarul restaurantului nu mai avea mai multe. Dupa ce a deschis-o pe prima, acesta a gasit in ea trei perle. Si cellalte doua stridii contineau fiecare cate o perla, anuntaLibertatea.

Cum arata copilul de 3 luni al acestei femei de culoare. O femeie de 32 de ani din Marea Britanie a adus pe lume un bebelus care nu-i seamana deloc. Catherine Howarth este o tanara mamica de culoare ce a nascut un baietel alb. Cazul ei este foarte rar si se datoreaza, cel mai probabil, unei gene recesive. Tanara mama nu-si aminteste sa ami fi existat in familia ei un asemenea caz care are loc o data la un milion de nasteri, scrie Daily Mail. Nu doar ea a ramas uluita de beblusul pe care l-a adus pe lume, ci si sotul Richard (34 ani), care este consultant medical. Din fericire, in pofida culorii, copilul este perfect sanatos, informeazaClick.

Imaginile care au scandalizat o lume intreaga! Doi tineri au avut parte de cea mai inedita partida de sex din viata lor. Daca pentru cei mai multi, sexul in masina sau in lift este o adevarata experienta la limita exibitionismului, iata ca pentru ei acest concept a capatat alte dimensiuni. Un instructor de zbor din America si receptionera unei companii aviatice au reusit sa lase pe toata lumea fara cuvinte, atunci cand au ales sa experimenteze sexul in zbor. Si nu, nu au facut-o oricum. Cei doi au renuntat complet la haine, s-au echipat corespunzator si s-au urcat intr-un avion special de instructaj. Dupa ce acesta s-a ridicat de la sol, si-au inceput partida de amor, probabil pentru a se incalzi pentru ceea ce urma, scrieCancan.

Poftiti in cel mai luxos tren din lume, Maharaja Express. Daca ai bani si iti permiti, te poti bucura de lux in orice clipa, chiar si cand calatoresti cu trenul. Iar cei care vor sa beneficieze de ce e mai luxos merg cu trenul Maharaja Express. Detinut de Compania Indiana a Cailor Ferate si a Turismului, trenul este cel mai scump din lume si circula in nord-vestul si centrul Indiei. Numit cel mai luxos tren din lume, Maharaja Express a fost laudat pentru serviciile pe care le ofera. In tren pot urca 88 de calatori o data, iar una dintre cabine ofera servicii echivalente cu cele ale unui apartament de cinci stele si are chiar cada in baie. In plus, fiecare cabina are wifi, sistem de climatizare individual, televizoare LCD, toalete eco, dar si sefiuri electronice, anuntaClick.