O imagine postata de vicepremieul rus Dmitri Rogozin pe Twitter arata cum sunt percepute Statele Unite la Kremlin, scrie The Independent. Poza prezinta un colaj cu imaginea presedintelui Putin alaturi de un leopard, alaturata de cea a presedintelui Obama, care tine in brate un caine alb, mic. Fotografia este insotita de mesajul "avem valori si aliati diferiti".

HotNews.roFoto: Hotnews

Vladimir Putin este cunoscut pentru proiectarea unei imagini masculine, prin intermediul nenumaratelor imagini, care il prezinta pe presedintele rus fara tricou, calarind un cal, invingand un oponent la antrenamentele de judo sau in sesiunile de instruire ale armatei, noteaza The Independent.

Postarea vicepremierului rus Dmitri Rogozin pe Twitter vine dupa noile sanctiuni ale UE si ale SUA impotriva Rusiei. Tensiunile dintre Moscova si Occident s-au inrautatit dramatic dupa doborarea zborului malaiezian MH17 deasupra teritoriilor controlate de rebeli in estul Ucrainei, in 17 iulie, iar SUA afirma ca racheta a fost furnizata de Rusia.

Presedintele Obama a declarat ca sanctiunile vor face "economia slaba a Rusiei si mai slaba", sustinand ca tara se "izoleaza inca o data de comunitatea internationala, pierzand zeci de ani de progres autentic".