Pro TV a confirmat, joi, ca Mona Segall, producatoarea celor mai importante show-uri ale acestei televiziuni, nu se va mai ocupa de productiile ce vor fi incluse in grila de toamna. Confirmarea vine prin intermediul unui comunicat de presa referitor la grila de toamna a Pro TV si precizeaza ca Mona Segall "se va dedica visului sau de multa vreme, de a-si intemeia o companie de productie proprie", pentru care statia "va avea portile deschise".

  • Vestea plecarii Monei Segall - anunt facut initial pe surse, miercuri seara, de ReporterVirtual.ro - a declansat un val de intrebari privind soarta principalelor emisiuni ale celei mai urmarit post de televiziune din Romania. Mona Segall a coordonat productia pentru toate show-urile mari ale acestei statii, de la "Stii si castigi" si "Chestiunea zilei" pana la "Vocea Romaniei", "Romanii au talent" si "Masterchef". Ea lucreaza la Pro de la infiintare acestei televiziuni de catre Adrian Sarbu - cel care, anul trecut, si-a dat demisia de la conducerea grupului international de media CME, care detine si Pro TV.

Din informatiile HotNews.ro, Mona Segall trebuie sa ramana la Pro TV inca o vreme, cel putin pana la incheierea actualului sezon "Romanii au talent". Impreuna cu ea, potrivit unor surse, ar urma sa plece din Pro TV si o buna parte din membrii echipei sale de productie. Reprezentantii de comunicare ai televiziunii nu au raspuns, pana la publicarea acestui material, intrebarilor adresate de HotNews.ro pe aceasta tema.

Prin comunicatul de azi, Pro TV da asigurari ca programele sale nu vor avea de suferit incepand cu grila de toamna. Statia anunta ca programele "Vocea Romaniei", "Masterchef" si "Las Fierbinti" vor ramane in oferta postului. Pro TV nu mentioneaza nimic despre productia "Dansez pentru tine", dar noteaza ca "si dansul va face parte din oferta toamnei", impreuna cu "productii noi surpriza, concepute dupa formate internationale".

In privinta Monei Segall si referitor la echipele ce vor asigura productia viitoarelor programe, postul precizeaza:

  • "Din echipa de productie pentru toamna va lipsi Mona Segall, un producator recunoscut datorita experientei si profesionalismului. Ea se va dedica visului sau de multa vreme, de a-si intemeia o companie de productie proprie. In viitor PRO TV va avea portile deschise catre o colaborare cu compania ei."
  • "In ceea ce priveste principalele productii din grila de toamna, acestea vor beneficia pe langa o echipa de productie locala solida si de expertiza unor echipe de productie internationale care apartin grupului CME."