Scriitorul si realizatorul TV Stelian Tanase, director interimar al TVR, care a suferit un inafarct sambata seara, ramane sub monitorizare la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu" din Capitala, starea sa fiind buna, au declarat pentru Mediafax surse medicale.

Stelian TanaseFoto: Arhiva personala

Stelian Tanase este internat, de sambata noapte, in unitatea de monitorizare a institutului, dupa ce a suferit o interventie in care i-a fost desfundata o artera si montat un stent.

Surse apropiate familiei au declarat duminica pentru Mediafax ca medicii sunt optimisti in privinta starii sale de sanatate.

Stelian Tanase, in varsta de 62 de ani, urma sa primeasca, saptamana trecuta, votul Parlamentului pentru functia de presedinte-director general al TVR, insa votul a fost amanat din lipsa de cvorum.

Stelian Tanase - scriitor, politolog, scenarist, regizor si realizator TV - a fost numit director general interimar al Televiziunii Romane, de Parlament, pe 20 decembrie 2013.

Fostul Consiliu de Administratie al TVR, care era condus de presedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Saftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odata cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.