Steaua Bucuresti este noul lider al Ligii I de fotbal, dupa ce a invins pe Concordia Chiajna cu scorul de 4-0 (3-0), vineri seara, in Ghencea, intr-un meci restanta din etapa a 3-a. Campioana s-a impus prin golurile marcate de Fernando Varela (9), Alex Chipciu (32, 60), Lucian Sanmartean (44 - penalty), informeaza Agerpres.

Fernando Varela a deschis scorul in min. 9, din centrarea lui Adrian Popa, apoi Alex Chipciu a profitat de gafa lui Mihai Leca si a majorat diferenta (32), acesta fiind primul sau gol in acest sezon. Lucian Sanmartean, care a debutat sub tricoul Stelei cu acest prilej, a marcat din penalty, in min. 44, Nicusor Stanciu fiind cel care a obtinut lovitura de pedeapsa, dupa faultul lui Savin. Chipciu a reusit ''dubla'' in min. 60, cu un sut de la distanta, scapat in poarta de Victor Ramniceanu.

Concordia, care a tras primul sut pe poarta Stelei in min. 90, ar fi trebuit sa primeasca un penalty in min. 85, cand Daniel Florea a fost faultat in careu de Florin Gardos.

La meci au asistat 10.722 spectatori, potrivit organizatorilor, in conditiile in care Steaua a fost sanctionata de LPF cu inchiderea peluzei Sud.

Aceasta a fost cea mai clara victorie a Stelei pe teren propriu cu Concordia, ''ros-albastrii'' invingand in toate cele patru meciuri precedente: 2-1 si 1-0 pe teren propriu, 2-0 si 6-0 in deplasare.

La Steaua a jucat primul meci oficial si Claudiu Keseru, intrat in repriza secunda. Sanmartean a marcat primul sau gol in acest campionat, el fiind inlocuit cu Piovaccari in min. 81.

Steaua Bucuresti - CS Concordia Chiajna 4-0 (3-0), Stadion ''Steaua'' - Bucuresti.

Au marcat: Fernando Varela (9), Alex Chipciu (32, 60), Lucian Sanmartean (44 - penalty).

Arbitru: Pavel Cristian Balaj (Baia Mare); arbitri asistenti: Ovidiu Artene (Vaslui), Mircea Mihail Grigoriu (Bucuresti); arbitru de rezerva: George Radulescu (Bucuresti)