Gigi Becali, candidat la alegerile parlamentare pe listele USL, din partea PNL, a afirmat luni ca, atat timp cat va fi in Parlament, cei care doresc sa scoata icoanele si religia din scoli pot "sa-si puna pofta in cui".

"Cei care vor scoaterea icoanelor din scoli sa-si puna pofta in cui (...) Cei ce cred ca vor scoate religia din scoli sa-si puna pofta in cui cat e Becali in parlament", a spus europarlamentarul, la Romania TV, cu ocazia lansarii sediului sau de campanie.

Acelasi lucru este valabil si pentru "prostitutie si jocuri de noroc", care "nu vor mai exista in colegiul" in care candideaza Gigi Becali.

El a precizat ca s-ar vedea membru in viitorul Parlament in comisia de abuzuri sau de justitie, in conditiile in care si la Parlamentul European este membru in comisia de justitie.

"Cel mai important lucru e ca minciuna si nedreptate in Tara Romaneasca nu o sa mai vedeti. Eu voi tipa la nedreptate, la injustitie, exact asa cum tipa sfantul Ioan Botezatorul la pacat", a sustinut Gigi Becali.

Acesta a precizat insa ca nu va oferi alimente populatiei in campania electorala: "Eu nu dau alimente, eu nu fac din politica romaneasca tiganie si circareala. Nu-mi bat joc de romani sa le dau faina si malai ca sa voteze, ce naiba", a comentat el.

Gigi Becali a precizat si care va fi soarta PDL dupa alegerile parlamentare: "PDL, secta satanica, nu o sa mai poata face nimic satanic cat e Becali acolo (in Parlament, n.r.)", a spus candidatul USL, reamintind ca sloganul sau este "In slujba crucii".