Seful de campanie al PDL, Vasile Blaga, l-a felicitat pe Mihai Razvan Ungureanu pentru formatiunea pe care vrea sa o contruiasca si a precizat ca "daca se va intalni cu PDL, aceasta constructie, ceea ce eu mi-as dori, nu ar fi rau".

Vasile BlagaFoto: HotNews / DP

In urma alegerilor "am dovedit ca suntem singura forta a dreptei si principala forta a opozitiei", a declarat Vasile Blaga.

Intrebat cine sunt vinovatii pentru scorul prost obtinut de partid in alegerile locale, Vasile Blaga a precizat ca isi va exprima punctul de vedere in structurile partidului si nu in presa sau pe bloguri. "Fac politica de 22 de ani, niciodata nu m-ati auzit facand declararii despre colegii mei de partid inainte de analize", a afirmat democrat-liberalul.

Seful de campanie al PDL a adaugat ca rezultatele fiecarei organizatii judetene in parte vor fi analizate in cadrul colegiului director al partidului, precizand ca acesta va lua o decizie cu privire la ce se va intampla in continuare. "Faptul ca nu am mai avut un dialog cu societatea civila a contat foarte mult", considera Blaga.

Intrebat despre situatia din Bucuresti, despre care Blaga nu a vorbit in conferinta de presa, acesta a declarat ca mai sunt si alte zone in care nu a prezentat scorul si ca scorul din Capitala va face si el subiectul urmatoarei sedinte a Partidului.

"Scorul la consiliile judetene este departe de cel propus, chiar daca, ca procent politic, am luat in unele judete scor bun," a mai declarat Blaga.