Oameni din diverse medii - profesori, medici, antreprenori, specialisti in marketing, comunicare, publicitate, IT si noile tehnologii - pregatesc de mai multe luni o noua miscare, insa nu s-au decis daca initiativa sa fie civica sau politica. Consultarile intre ei au inceput in toamna lui 2011 si s-au accelerat pe fondul manifestatiilor din strada din ultima saptamina, scrie Catalin Tolontan pe blogul sau.

UPDATE Tolontan: Manifestul lor (publicat pe Facebook) se numeste "Impreuna 2012"! "O tara din care sa nu mai vrei sa pleci. O tara unde sa vrei sa te intorci". Semnatarii sint: Aneta Bogdan- specialist branding, MBA, Chartered Marketer, Fellow CIM Antreprenor Bogdan Naumovici ¬ specialist comunicare si advertising, antreprenor Dan Costinescu ¬ specialist matematici financiare Wall Street, MS Stanford University Dragos Radu ¬ preda economie politica la King¬s College, Londra Ioana Marinescu- arhitect, Londra Mihai Cusuta ¬ doctor in economie, MBA Viorel Pascale ¬ antreprenor, EMBA.

Potrivit acestuia, initiatorii noii miscari fac parte din categoria 35+ a neimplicatilor din ultimul deceniu si jumatate, care n-au apartinut nici unui partid politic si, in general, au o reputatie de invingatori in breslele lor.

"Fara a fi in sensul curent vedete, sint personalitati puternice, care au si admiratori, dar si contestatari in domeniile sau industriile in care activeaza. Unii lucreaza in Romania, altii in strainatate, mai ales in universitati reputate", scrie Tolontan.

Citeste integral si comenteaza pe Tolo.ro.